Real-servis CZ s.r.o    Volejte: +420 318 660 092

Byt 2+1 s balkonem, ul. Edvarda Beneše, Příbram VII

! PRONAJATO !

Edvarda Beneše 382, Příbram VII

Přehled

ID Nemovitosti: 908

Popis

PRONAJATO !

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu velmi pěkný, slunný byt 2+1 s balkonem ve 3. patře cihlového domu bez výtahu, v ul. Edvarda Beneše, Příbram VII.

Byt o výměře 58,1 m2 prošel celkovou rekonstrukcí – samozřejmostí jsou nové rozvody elektřiny, vody a odpadů, dále plastová okna a nové interiérové dveře vč. obložek. Kuchyň se zděnou spíží je vybavena rohovou linkou s vestavnými spotřebiči (plynová varná deska, digestoř, horkovzdušná trouba) a stolem se židlemi. Zděná koupelna disponuje vanou, umyvadlem a zrcadlem s osvětlením, WC je samostatné. Úložný prostor nabízí šatní skříň s prosklenými posuvnými dveřmi v jednom z pokojů. Na podlahách v obytných pokojích je položena jednotná plovoucí podlaha, v ostatních prostorách bytu pak dlažba. K bytu přináleží sklep v suterénu domu. Samotný dům v posledních letech prošel částečnou revitalizací – nová střecha, opravené balkony a společné prostory vč. vchodových dveří, hydroizolace domu, vlastní plynová kotelna. Možnost parkování v uzavřeném dvoře.

Nabízíme příjemné bydlení v centru města s výbornou občanskou vybaveností a dopravní dostupností.

 

Nutná vratná kauce a provize RK.

 

Nájem 11.500,- Kč / měsíc + zálohy na služby bez energií 4.500,- Kč pro 1 osobu, každá další osoba +600,- Kč. Elektřina a plyn budou převedeny na nájemce.

 

 

Toto reklamní a obchodní sdělení má pouze informativní charakter a není návrhem na uzavření smlouvy.

Lokace

Edvarda Beneše 382, Příbram VII

Prohlídky

+ 420 731 117 243

Mapa

Vybavení

  • Balkón

Realitní Makléř

Ivana Doubková

Ivana je hlavní realitní makléřkou společnosti Real-servis CZ. Má velký přehled o trhu s nemovitostmi a příbuzné legislativě.

Více nabídek

Kontaktní formulář

There have been some errors with your submission:

Související nabídky

Zrekonstruovaný byt 1+kk, ul. Gen. Kholla, Příbram VII

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu velmi pěkný, slunný byt 1+kk o výměře 22,5 m2 ve zvýšeném přízemí cihlového domu v ul. Gen. Kholla, Příbram VII. Byt je čerstvě po kompletní rekonstrukci, dosud neobývaný. Kuchyňský kout je vybaven rohovou linkou s dřezem, dvouplotýnkovým vařičem a je zde připraven prostor pro umístění pračky[…]

8 500 Kč měsíčně + zálohy na služby a elektřinu